Aanbod voor bedrijven

Wil je als bedrijf fietsen huren, leasen of huurkopen, fietsherstel aanbieden aan je werknemers of fietsenstallingen plaatsen? De Fietsambassade helpt je graag verder!
 

Fietsen huren of leasen (huurkopen)

Fietsen aanbieden aan je werknemers? Een breed gamma aan fietsen staat voor je klaar: stadsfietsen, elektrische fietsen, plooifietsen, bakfietsen en meer.

Een onderhoudscontract is inbegrepen: jaarlijks controleren we de fiets nauwgezet en worden versleten onderdelen vervangen. Dit kan ook ter plaatse, op de locatie van het bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie.
 

Fietsonderhoud ter plaatse

Fietsonderhoud te plaatse bij je bedrijf? Pechbijstand op afroep voor medewerkers met fietspech onderweg? Onze techniekers staan voor je klaar. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.
 

Fietsenstallingen

Fietsen vlot en veilig parkeren? Als beheerder van alle openbare fietsenstallingen in Gent hebben we alle expertise in huis om ook jouw fietsparking optimaal in te richten.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen en onderhouden van permantente of tijdelijke fietsenstallingen.

 

Contacteer ons

Wil je een offerte of heb je een specifieke vraag? We helpen je graag verder.

 

“Ik ga jaarlijks naar het fietsatelier van De Fietsambasssade voor een onderhoud of herstelling van mijn pendelfiets. Ik ben heel tevreden over de geleverde service. De ploeg werkt bijzonder goed samen en iedereen is heel klantvriendelijk. Ook voor heel praktische problemen denken de medewerkers mee aan een oplossing.”

Peter D.B., medewerker Stad Gent