Fietsparkeren voor bedrijven & organisaties

Tijdelijke fietsenstallingen voor een evenement

Voldoende fietsenstallingen kunnen niet ontbreken bij een evenement.

  • Wij leveren en installeren fietsenstallingen op de locatie van jouw evenement.
  • Bovendien staan we klaar met advies op maat.

Ontdek hier meer informatie over tijdelijke fietsenstallingen of doe meteen hier een aanvraag.

 

Ophalen van weesfietsen op jouw domein

Achtergelaten fietsen nemen onnodig plaats in op jouw fietsenparking. Laat ze daarom af en toe verwijderen.

  • Wij labelen de weesfietsen en halen deze waarvan het label niet verwijderd is door gebruik 3 weken later op. De opgehaalde fietsen bewaren we nog 3 maanden lang in ons Fietsendepot waar de eigenaars de kans krijgen om ze op te pikken.
  • We ondersteunen je daarnaast met advies voor een duidelijke en sluitende formulering in het parkeer- of huishoudelijk reglement in verband met deze actie.
  • Deze dienstverlening kan van € 80 voor een klein aantal fietsen tot € 240 voor een groot aantal fietsen kosten. Neem contact met ons op voor de exacte kostprijs.

 

Advies op maat

Als je wilt inzetten op kwalitatieve fietsparkeermogelijkheden, staan wij voor je klaar met advies. Dat doen we volledig op maat van jouw bedrijf en noden.

 

fietsparkeren voor bedrijven

 

Interesse of meer weten?

Wil je nog wat meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem contact op via fietsendepot.defietsambassade@stad.gent en wij komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben je nog meer te bieden, van onderhoud en herstel tot fietsverhuur. Ontdek hier ons volledige aanbod voor bedrijven en organisaties.

 

fietsenparkeren voor bedrijven