Herstel voor fietsen van Tech Lane Ghent - Campus Ardoyen

Je kunt fietsherstel aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Hoe werkt het?

  • Vraag je herstel aan voor 9u en we proberen je dezelfde dag te helpen. Aanvragen die na 9u zijn ingediend worden de volgende dag behandeld. Nadat je dit formulier hebt ingevuld, zul je een mail ontvangen met meer informatie over je herstel. 
  • Je fiets zal hersteld worden op de locatie van Tech Lane die je hieronder invult. Geef dus duidelijk de naam en het adres van je bedrijf door.
  • De fietshersteller zal je bellen wanneer hij of zij ter plaatse is. Als je de telefoon niet kunt opnemen of niet ter plaatse bent op het afgesproken tijdstip kan het herstel niet doorgaan en zal de hersteller naar de volgende afspraak gaan.
  • Voor elk herstel wordt minimaal 15 min. werktijd aangerekend, ook indien je niet komt opdagen.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het betalen voor fietsonderdelen indien nodig. We vragen vriendelijk met bancontact te betalen.
  • Bij herstel op locatie voeren wij enkel kleine, dringende herstellingen uit (op banden, remmen, lichten, ketting en versnelling) - om ervoor te zorgen dat je veilig naar huis kan fietsen. Wij voeren ook enkel de vooraf aangevraagde herstellingen uit. Voor grote of niet-dringende herstellingen kan je jouw fiets binnenbrengen in één van onze Fietspunten of een andere fietsherstelplaats.

Contactgegevens

Voor- en achternaam

Waar wil je je fiets laten herstellen?

Waar wil je je fiets laten herstellen?

Fietsgegevens

Wat moeten we herstellen?