Ons aanbod voor bedrijven & organisaties

Wil je als bedrijf of organisatie inzetten op de fiets en je medewerkers daarin ondersteunen? Dan ben je bij De Fietsambassade aan het juiste adres. We hebben verschillende formules ter beschikking.

 

Huren

Ben je op zoek naar duurzame mobiliteitsoplossingen voor het woon-werkverkeer of de dienstverplaatsingen van jouw medewerkers? Wens je een fietstocht te maken met een groot aantal collega’s? Ook dan ben je bij De Fietsambassade aan het juiste adres.

  • Ontdek ons fietsaanbod hier. Voor bedrijven en organisaties komen wij tweejaarlijks langs op jullie locatie voor het onderhoud. Meer weten? Neem dan contact op met ons. 

 

Onderhoud en herstel

Ben je op zoek naar structureel fietsonderhoud? We hebben hier twee mogelijkheden voor:

  • Kies als bedrijf of organisatie voor onze pechbijstand en bied je medewerkers fietsherstel aan op vooraf afgesproken locaties. Hierbij kunnen je medewerkers 's morgens een defect aan de fiets melden via onze website en komt diezelfde dag tijdens de werkuren nog een fietshersteller langs voor reparatie. Lees hier meer over deze formule.
  • Laat je fietsvloot op regelmatige, afgesproken tijdstippen onderhouden op de locatie van jouw bedrijf of organisatie.

Kies je liever voor een eenmalige actie? Dan is dit iets voor jou:

  • Laat onze fietsherstelbus langskomen bij jouw bedrijf of organisatie en onze herstellers nemen de fietsen van je werknemers onder handen.
  • Organiseer een Lucht & Vetactie bij jouw bedrijf of organisatie en onze medewerkers pompen de banden op en smeren de kettingen van je fietsende werknemers.

Lees hier meer over de eenmalige acties.

 

Meer weten?

Wil je nog wat meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem contact op via info.defietsambassade@stad.gent en wij komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken.