Gent koopt sociaal, ook bij De Fietsambassade

Meer dan 1400 Gentenaars gaan dagelijks aan de slag in de sociale economie. Allemaal mensen voor wie een job in de gewone economie niet of nog niet haalbaar is. Koop daarom sociaal, en ga voor een van die fantastische producten of diensten uit de Gentse sociale economie.

Maximale inzet op sociale tewerkstelling

Ook wij zetten maximaal in op sociale tewerkstelling. Zo kunnen personen die moeilijk hun weg vinden op de reguliere arbeidsmarkt ervaring en kennis opdoen en die later inzetten bij een nieuwe job.

Dit was alvast een succes voor oud-medewerkers Dimi en Erika. Zij vonden een topjob nadat ze een sociaal traject volgden bij De Fietsambassade. In dit interview vertellen ze over hun ervaringen.

Om dit alles vlot te doen verlopen, hebben we 2 jobcoaches in ons team die voor de nodige begeleiding zorgen. Jobcoach Geert vertelt je hier met passie alles over wat hij doet.

Gent koopt sociaal

Stad Gent zet bedrijven die inzetten op sociale economie nu extra in de kijker. Koop ook sociaal en geef mensen met verminderde arbeidskansen een toffe job in de Gentse sociale economie.

Ontdek hier een overzicht van de bedrijven in de sociale economie die aanbieden wat je zoekt.

Laatst gewijzigd
wo 25 mei 2022