Rolstoel / Buggy ontlenen in Fietspunt Gent Centrum

Tijdens de openingsuren van het Fietspunt Gent Centrum kan iedereen gratis een rolstoel ontlenen voor maximum 24 uur. Reserveren is niet verplicht maar kan via het reservatieformulier.

In het fietspunt vul je de huurovereenkomst in en huur je gratis de rolstoel.

Je parkeert jouw wagen in de parkeergarage van Sint-Michiels of Vrijdagmarkt en je wil de rolstoel daar ophalen en terugbrengen? Hiervoor is reservatie verplicht. Indien mogelijk, brengen we de rolstoel naar de parking.

Breng je de rolstoel te laat terug, dan rekenen we hiervoor 50 euro aan. Is de rolstoel beschadigd na verhuur, dan rekenen we de kost van het herstel aan. Is de rolstoel gestolen of verloren, hiervoor rekenen we 750 euro aan. 

Buggypunt in Fietspunt Gent Centrum

Bij het buggypunt onder de stadshal kan je gratis een buggy lenen. 
Vul hier het reservatieformulier in. 

De buggy’s zijn compact, wendbaar en speciaal gemaakt om te winkelen in een stad of bezienswaardigheden te bezoeken.
Ze zijn voorzien van een grote draagmand en geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten (de rugleuning kan niet worden verzet).
 

Je kan de buggy ontlenen tijdens de openingsuren van fietspunt Centrum. Dit ligt onder de stadshal, naast het Belfort Stadscafé.

Je kan vooraf een buggy reserveren of langsgaan en vragen of er nog buggy's vrij zijn. In het fietspunt vul je de huurovereenkomst in en huur je gratis de buggy.