Fietspunt Gent Sint-Pieters is vernieuwd!

Hoera, Fietspunt Gent Sint-Pieters is vernieuwd en staat voor je klaar! Maar wat is er juist veranderd? Dat ontdek je hier.

 

Werken Fietspunt Gent Sint-Pieters

^ Fietspunt Gent Sint-Pieters tijdens de vernieuwingswerken.

 

Wat is er veranderd?

  • Het onthaal en atelier zijn nu gevestigd in 8 gestapelde containers op het pleintje achteraan het originele Fietspunt. Je kunt er naartoe via de ingang aan de Voskenslaan of via de fietsenparking achter station Gent-Sint-Pieters. De containers bieden meer comfort voor klanten en medewerkers dankzij nieuwe verwarming, goede isolatie en een logische indeling. Dit gebeurde in samenwerking met sogent.

 

  • De inkomhal aan de Voskenslaan werd prachtig beschilderd door kunstenaar Han Coussement. Hij werd geïnspireerd door zijn opa die hem als kind zijn liefde voor de fiets meegaf. Zo fleurde hij met maar liefst 28 liter verf de grote muur op in zijn typische stijl tussen graffiti en schilderkunst. Volg ons op Facebook en Instagram om binnenkort het interview met Han Coussement te lezen.

 

 

  • Je wordt verwelkomd aan een nieuwe balie met houten accenten. 

 

Wat staat er nog op de planning?

  • Later komt er een compressiepomp die tijdens de openingsuren van het Fietspunten te gebruiken zal zijn. Later installeren we ook een klein doe-het-zelfpunt met wat gereedschap om je eigen fiets te repareren.

 

  • Op lange termijn verhuist het Fietspunt naar het nieuwe S-gebouw dat achter het station gebouwd zal worden. 
Dernière modification
26/05/2021 - 11:40