Herstel in onze Fietspunten

Heeft je fiets een defect of is het tijd voor een onderhoud? Je kunt terecht in een van de vier Fietspunten van De Fietsambassade tijdens de ruime openingsuren.

Je fiets laten herstellen?

Je hoeft geen afspraak te maken voor een herstelling. Ga gewoon langs bij een Fietspunt in jouw buurt tijdens de openingsuren en laat je fiets achter in de goede handen van een van onze fietsherstellers. Van zodra jouw fiets hersteld is, ontvang je een sms. Haal je fiets dan binnen de drie dagen op. Als je je fiets niet tijdig oppikt, rekenen we € 1 stallingskost aan per dag.

Handig: tijdens het herstel van je fiets, kun je een vervangfiets huren (€ 10 voor stadsfiets, € 20 voor e-bike, zolang de voorraad strekt).

Check hier de richtprijzen voor herstel.

Herstel voor studenten

Ben je student in Gent? Dan krijg je korting op vertoon van je studentenkaart.

Opgelet! In Fietspunt Kattenberg kun je enkel terecht met een huurfiets van De Fietsambassade. Heb je een eigen fiets, ga dan naar één van de andere Fietspunten: Fietspunt Onder De Krook, Fietspunt Gent Sint-Pieters en Fietspunt Dampoort

Herstel voor je huurfiets van De Fietsambassade

Als je een huurfiets hebt van De Fietsambassade doen we gratis onderhoud (normale slijtage). Ander herstel is betalend. Ontdek hier meer info over huurfietsen voor studenten.

Herstel voor je rolstoel

Platte band aan je rolstoel? Ook dat herstellen we voor je.

 

De Fietsambassade is een sociale economieorganisatie. In elk Fietspunt leiden we een aantal mensen op richting de reguliere arbeidsmarkt.