Rij de Gentse Fietsenroute

Rij de Gentse Fietsenroute en ontdek Gent vanuit een andere hoek. Met de favoriete plekjes van drie echte Gentenaars. Tijd om op verkenning te gaan!

De route


Een leuke uitstap voor het het gezin, als koppel, met vrienden of lekker op je ééntje. De Gentse Fietsen route biedt 37 km fietsplezier, met voor elk wat wils. Maak kennis met de favoriete plekjes van echte Gentenaars.

Blijf je wat langer plakken op een terras? Geen nood er zijn twee shortcuts voorzien in de route, waarmee je telkens 9 km afsnijdt.

 

Elisabeth, Axel, Klaske, Pierke

 

Opgelet: de routekaart is niet gedetailleerd, en er is voorlopig geen bewegwijzering onderweg. Je fietst het vlotst met de digitale versie van de route. Het is de bedoeling dat je de route in wijzerzin fietst.

 

Gentse Fietsen Route

 

Label Flander's Finest Cycle Routes

Deze route maakt deel uit van de Flanders' Finest Fietsroutes. Deze routes brengen je langs al het moois dat Vlaanderen rijk is. Fiets door verrassende landschappen en langs uniek erfgoed. Sta stil bij grote en kleine kunsten en proef onze vele gastronomische troeven. Stap op de fiets en adem Vlaanderen in.

Gentse Fietsen te huur


Op stap met de kinderen, romantisch met de tandem of op 't gemak met elektrische ondersteuning ... Maak je tocht extra speciaal met jouw perfecte huurfiets.

Een stadsfiets of bakfiets met of zonder trapondersteuning, een tandem voor volwassenen of met kinderen, een longtailfiets, kinderfiets of een fietskar: je kan het allemaal bij ons huren.

Tandem

 

Uiteraard kan je de route ook met je eigen fiets rijden. Breng hem naar één van onze Fietspunten, en we zetten hem tiptop in orde. Zodra je fiets hersteld is, ontvang je een sms. Ondertussen kan je een vervangfiets huren aan kortingtarief.

 

Nog meer fietsroutes

Smaakt deze route naar meer? Ontdek ook onze andere fietsroutes.

Dernière modification
26/03/2024 - 12:44