Studentenfiets huren of verlengen

Een jaar lang onbezorgd fietsen vanaf € 70

Rendez-vous aan de andere kant van de stad? Budgetvriendelijk inkopen doen? Te laat uit je nest en toch op tijd voor de les?

Huur nu je fiets voor het komende schooljaar voor een prikje. Nieuw in ons aanbod voor studenten: twee elektrische modellen vanaf € 49 per maand. Wil je op voorhand even proberen welk elektrisch model bij jou past? Je kunt binnenspringen in Fietspunt Kattenberg tijdens de openingsuren zonder afspraak voor een korte testrit rond het Fietspunt. 

Met een studentenfiets van De Fietsambassade raak je altijd en overal op tijd. En zonder stress, want wij staan in voor slijtage-onderhoud en herstel. Enkel het studeren, dat moet je nog zelf doen.

Verleng je bestaande contract door hier in te loggen en naar "mijn contracten" te gaan.

Veel fietsplezier!

Reserveer je fiets

Fiets huren - zo werkt het

Reserveren en betalen

  • Bij De Fietsambassade huur je voordelig een fiets. 
     
  • Reserveren en betalen gebeurt online. 
     
  • Selecteer afhaallocatie en tijdsblok. Gewoonlijk is dit Fietspunt Kattenberg maar in september kan dit ook op Campus Schoonmeersen van HoGent (op op de autoparking aan blok B). Check de exacte locaties hier.

Dit aanbod geldt voor studenten aan Universiteit Gent, Hogeschool Gent, Arteveldehogeschool, Odisee, KU Leuven of Luca School of Arts. Daarom kan je enkel reserveren met je e-mailadres van de onderwijsinstelling.

Prijzen

 3 maand6 maand10 maand12 maand1 extra maand*
Fiets met versnellingen€ 55€ 60€ 70€ 80€ 10
E-bike basic€ 180€ 300€ 490€ 580/
E-bike comfort€ 210€ 390€ 640€ 760/
Fiets zonder versnellingen**€ 45€ 50€ 60€ 70€ 10

* Slechts eenmalig mogelijk, niet geldig voor e-bikes.

** Je kunt deze fiets niet meer huren. Je bestaande huurcontract verlengen, is wel nog mogelijk.

 WaarborgDiefstalverzekering
Fiets met / zonder versnellingen€ 80€ 12
E-bike basic / comfort€ 240€ 50

Fietsherstel en -onderhoud

FAQ

Hoe en waar kan ik mijn fiets oppikken? Wat als ik mijn fiets kwijt ben? Hoe verleng ik mijn contract? Hoe huur ik mijn fiets online? Check hier het antwoord op deze en andere veel gestelde vragen.

Reserveer je fiets

Opmerking: Wij vernieuwen onze fietsvloot stapsgewijs. Daarom kan het zijn dat je een ander model of kleur fiets krijgt dan hierboven afgebeeld. Het is niet mogelijk om zelf voor een bepaald model of bepaalde kleur te kiezen.

Wedstrijdreglement (357.41 Ko)
Win een gratis fietsabonnement: 2023