Buggy's, rolstoelen en fietsparcours

Ben je op zoek naar rolstoelen, buggy's of het fietsenparcours? Bekijk alle info hieronder.

Opgelet: tijdens de Gentse Feesten is Fietspunt Centrum gesloten. Leen je buggy of rolstoel bij Free-Time in Kammerstraat 12 (aan Vrijdagmarkt) tussen 14u en 20u.

 

Fietsparcours

Dankzij het fietsparcours van De Fietsambassade leren kinderen veilig fietsen.
Ze oefenen hun behendigheid op de fiets en leren de verkeersregels.

Het fietsparcours bevat een koffer met verkeerslichten, verkeersborden, kegels, bruggen, tramsporen, ... Bij de koffer hoort ook een lijst met mogelijke oefeningen en opstellingen. Je kan dit parcours gratis ontlenen.

Het fietsparcours is geschikt voor 20 kinderen van 6 tot 12 jaar en kan geleend worden door Gentse scholen en organisaties voor maximum 1 week.

Belangrijk bij transport: Het parcours zit in een box op wieltjes van 130 cm x 59 cm x 67.5 cm.  Bij de box horen ook twee toestellen van 250 cm x 50 cm, maar deze zitten niet in de box.
Haal het parcours op met een auto die groot genoeg is. Kom met twee personen om het parcours in de auto te tillen.

Vul hier het aanvraagformulier in.

Buggy lenen

Opgelet: tijdens de Gentse Feesten is Fietspunt Centrum gesloten. Leen je buggy bij Free-Time in Kammerstraat 12 (aan Vrijdagmarkt) tussen 14u en 20u.

Ontleen gratis een buggy in het buggypunt van Fietspunt Centrum.
De buggy is compact, wendbaar en voorzien van een grote draagmand. Kinderen zitten rechtop in de buggy. 

Het buggypunt is open tijdens de openingsuren van Fietspunt Centrum
Reservatie is niet verplicht maar kan via dit formulier.

Rolstoel lenen

Opgelet: tijdens de Gentse Feesten is Fietspunt Centrum gesloten. Leen je rolstoel bij Free-Time in Kammerstraat 12 (aan Vrijdagmarkt) tussen 14u en 20u.

Ontleen gratis een rolstoel in Fietspunt Centrum. Vul minimum twee werkdagen op voorhand het reservatieformulier in en haal je rolstoel op tijdens de openingsuren van Fietspunt Centrum