Prijzen en huurvoorwaarden

Fiets huren - wat kost het?

We verhuren met trots 24 verschillende types fietsen.

Dit overzicht toont je de huurprijs voor elk type fiets afhankelijk van de huurtermijn. Ook de waarborg staat telkens vermeld.

Onderhoud van een gehuurde fiets is inbegrepen in de prijs. Dit is een check-up & afstelling van de 6 cruciale fietsonderdelen (versnellingssysteem, banden, moeren & bouten, kopserie, ketting, verlichting) en dit in het geval van normale slijtage of een normaal gebruik van de fiets. Herstel, indien het gevolg van schade of onjuist gebruik van de fiets, is niet inbegrepen in de huurprijs. Voor herstellingen rekenen wij de werkuren en de kost van de onderdelen aan. Bij een herstelling op locatie (enkel voor bedrijven) rekenen wij ook een transportkost aan.

Fiets herstellen - wat kost het?

Voor het herstellen van je fiets betalen je voor de gewerkte tijd van onze medewerkers en eventueel ook voor nieuwe fietsonderdelen. Hieronder vind je een overzicht van de werktarieven.

Algemene huurvoorwaarden

Lees onze algemene huurvoorwaarden in onderstaand document.

Fiets gestolen 

Wie op beide oren wil slapen, bieden we een diefstalverzekering aan. Prijzen vind je in onderstaande document per type fiets en huurtermijn. Ontdek hier alle informatie over hoe die diefstalverzekering werkt en wat te doen bij diefstal.

Fiets te laat inleveren

Student

De boete bedraagt 15 euro per begonnen week dat je te laat bent. Als je meer dan 30 dagen te laat bent, geven we het dossier in handen van de gerechtsdeurwaarder. Je betaalt dan nog een bijkomende kost van 75 euro.

Particulier

Je betaalt de lopende huurkost verder en er wordt een eenmalige administratieve kost aangerekend. Die laatste bedraagt € 10 voor een stadsfiets en € 20 voor alle andere fietstypes. Als je meer dan 30 dagen te laat bent, geven we het dossier in handen van de gerechtsdeurwaarder. Je betaalt dan nog een bijkomende kost van 75 euro.

Andere kosten

  • Sleutel bijmaken: € 15
  • Slot slijpen op locatie: € 30
  • Slot slijpen in een Fietspunt: € 20
  • Levering fiets op locatie: € 2,50 per km (minimum forfaitaire kost van € 25)