Herstel in onze Fietspunten

Onderhoud of herstelling? Reken op onze 4 Fietspunten

Is je fiets kapot of is het tijd voor een onderhoud? Kom naar een van de vier Fietspunten van De Fietsambassade tijdens de ruime openingsuren.

Fietsherstel zonder afspraak

Je hoeft geen afspraak te maken voor een herstelling. Ga gewoon naar een Fietspunt in jouw buurt en laat je fiets achter in de goede handen van onze fietsherstellers. Van zodra jouw fiets hersteld is, ontvang je een sms. Haal je fiets binnen de drie dagen op. Als je je fiets niet tijdig oppikt, rekenen we € 1 stallingskost aan per dag.

Handig: tijdens het herstel van je fiets, kan je een vervangfiets huren (€ 10 voor stadsfiets, € 20 voor e-bike, zolang de voorraad strekt).

Check hier de richtprijzen voor herstel.

Herstel voor studenten

Ben je student in Gent? Dan krijg je korting op vertoon van je studentenkaart.

Opgelet! In Fietspunt Kattenberg kan je enkel terecht met een huurfiets van De Fietsambassade. Heb je een eigen fiets, ga dan naar één van de andere Fietspunten: Fietspunt Onder De Krook, Fietspunt Gent Sint-Pieters en Fietspunt Dampoort

Herstel voor je huurfiets van De Fietsambassade

Heb je een huurfiets van De Fietsambassade? Dan doen we gratis onderhoud voor normale slijtage. Ander herstel, zoals schade, is betalend. Lees meer over huurfietsen voor studenten.

Herstel voor je rolstoel

Platte band aan je rolstoel? Ook dat herstellen we voor je.

 

De Fietsambassade is een sociale economieorganisatie. In elk Fietspunt leiden we een aantal mensen op richting de reguliere arbeidsmarkt.