Fietsparkeren voor bedrijven & organisaties

Tijdelijke fietsenstallingen voor evenementen

U komt toch ook met de fiets?

Maar beschikt je evenement wel over voldoende fietsparkeer capaciteit? Geen stress. De Fietsambassade beheert al jarenlang alle fietsparkeergelegenheden van de hele binnenstad.

  • We leveren & installeren fietsenstallingen op je evenementlocatie.
  • Bovendien staan we klaar met advies op maat.

Meer informatie over tijdelijke fietsenstallingen of doe meteen je aanvraag.

 

fietsenparkeren voor bedrijven

Fietsontruiming

Achtergelaten fietsen nemen onnodige plek in op je bedrijfslocatie of woningcomplex. Het ziet er niet uit en verhindert vaak medewerkers of klanten vlot te parkeren met de fiets. Laat ze daarom verwijderen. We doen dit ook voor de Stad Gent.

  • We labelen weesfietsen eerst met een waarschuwing. Drie weken later komen we opnieuw langs, dan slijpen we het achtergelaten ros los en nemen we het mee naar ons Fietsendepot. Daar wacht het 3 maanden op zijn baasje.
  • We ondersteunen je met advies voor een duidelijke en sluitende formulering in het parkeer- of huishoudelijk reglement.
  • Deze dienstverlening kan vanaf € 160 (excl. btw) voor een klein aantal fietsen tot € 340 (excl. btw) voor een grote partij opgehaalde fietsen (maximaal 60). Contacteer ons voor een exacte kostprijs op maat.

 

fietsparkeren voor bedrijven

Persoonlijk advies

Beter inzetten op vlot en veilig fietsparkeren? Dat kan! Als Gentse expert fietsparkeren adviseren we je bedrijf of organisatie.

Interesse of meer weten?

Extra informatie of specifieke vragen? Neem contact op via ons Fietsendepot. We bespreken graag alle mogelijkheden.