Kinderfietsroute Blaarmeersen

Zin in een gezellige uitstap met de kinderen? Dan is deze fietstocht van het Gentse stadscentrum tot de Blaarmeersen zeker iets voor jou.

 

Blaarmeersen

 

De Route

Deze route is 10km fietsplezier langs Gent Zuid, de Bijloke en via de Leie naar de Blaarmeersen voor een welverdiende pauze. 

Leuke opdracht voor de kindjes onderweg: tel het aantal bruggen. Check de oplossing onderaan deze pagina.

Volg de fietsroute digitaal via Route You. Je kunt daar de app downloaden en de code van de route die jij wilt volgen ingeven. Download het gpx-bestand op RouteYou via het icoontje met pijl naar beneden (naast het info-icoon) of hier.

 

Gentse Fietsen te huur

Geen kinderfiets? Geen nood, De Fietsambassade staat voor je klaar. Ontdek onze ouder-kindfiets om samen op tocht te gaan. We bieden ook kinderfietsen aan in verschillende maten.

Kleine kindjes? Bij veel van onze fietsen kun je een kinderzitje vragen zodat ook de kleinsten mee op fietstocht kunnen. Huur je fiets online en pik hem op in een van onze Fietspunten.

 

Coronamededeling: momenteel kan een fiets huren enkel op afspraak. Dat kan door te mailen naar info.defietsambassade@stad.gent of telefonisch via +32 9 266 77 00.

 

Ontdek ook onze andere kinderfietstocht langs de Gentbrugse Meersen.

 

Oplossing aantal bruggen: je komt onderweg 9 bruggen tegen.

 

Laatst gewijzigd
ma 19 apr 2021