Ontdek De Fietsambassade op Gent Festival van Vlaanderen

In september dit jaar is er opnieuw een bruisende editie van Gent Festival van Vlaanderen. Dat is een internationaal muziekfestival in onze cultuurstad. Ook De Fietsambassade zet haar schouders onder een aantal leuke acties tijdens het evenement.

Fietsparcours voor kinderen op KidsOdegand

De allerkleinsten worden verwend met muziek én een portie beweging. Kinderen kunnen zich uitleven op het fietsparcours van De Fietsambassade. Laat je kind op een van de kinderfietsjes springen en alle hoekjes van het parcours ontdekken. Verkeerslichten, brugjes, verkeersborden en nog meer maken het nét echt. Zo oefenen je kinderen op een leuke en veilige manier fietsen.

Waar? De Bijlokesite

Wanneer? 11 september 2021

Fietsparcours

 

Gratis Lucht & Vet op Whispering Leaves

Bij Whispering in Leaves geniet je van intieme nazomerconcerten. Deze vinden plaats in de mooiste Gentse stadstuinen, ideaal om naartoe te fietsen dus. Kom onderweg eens langs op het Sint-Michielsplein om gratis je banden te laten oppompen en je ketting te smeren. Daar staan we namelijk tussen 11u en 15u30 paraat met ons Lucht & Vetteam. 

Waar? Sint-Michielsplein

Wanneer? 12 september 2021

Lucht & Vet

 

Riksja-taxi's op OdeGand

Tijdens OdeGand wordt de Arteveldestad ingepalmd met muziek uit alle windstreken. Kom en ontdek de vele historische parels in Gent en laat je betoveren door intieme klanken en verrassende performances. Vlot van A naar B? Spring in een van de riksja's van De Fietsambassade voor een vlotte rit doorheen het centrum van de stad. 

Waar? op verschillende plekken in het stadscentrum

Wanneer? 18 september 2021

Riksja-taxis

 

Ontdek hier meer informatie over Gent Festival van Vlaanderen.

Laatst gewijzigd
di 14 sep 2021