Test een transportfiets voor je zaak of bedrijf

Cargo bike challenge

 

Welke cargofiets past het beste bij jouw zaak of onderneming? En is dat wel iets voor jou? Ga de challenge aan en ervaar zelf hoe efficiënt je de Gentse binnenstad doorkruist met een transportfiets. Zonder knips, parkeer- of fileleed.

Tijdelijke actie - enkel voor ondernemers

Dankzij de tijdelijke korting van 25% op het weektarief huur je bij ons als ondernemer een week lang zo’n cargofiets vanaf € 8,2 per dag. Zo kun je eerst grondig testen voor je de aankoop van zo'n fiets overweegt. De actie loopt van 1 februari tot en met 31 maart 2023. Project team innovatie van De Fietsambassade biedt je in die periode ook gratis advies op maat over cargo fietsen. 

Reserveer je week via onderstaande button. We contacteren je dan om verder af te spreken.

 

Cargo bike challenge

 

De voordelen

  • Zonder files van A naar B
  • Zero fossiele brandstoffen
  • Makkelijk en gratis parkeren
  • Helemaal hip & hot!

Deze ondernemer ging je voor

Carrefour cargo
Zaakvoerder Vincent Mestdagh met elektrisch aangedreven Carla Cargo trailer van De Fietsambassade

 

Vincent Mestdagh is zaakvoerder van twee Carrefour vestigingen in Gent (Groene Vallei en St.-Jacobs) Zijn team stuit bij het dagelijkse transport regelmatig op hedendaagse stadshindernissen zoals files en ‘knips’. Ook dichtbij parkeerplek vinden is vaak lastig.

Daarom beweegt Vincent zich sinds kort zelf met een Swap-fiets tussen zijn vestigingen. Ook voor het transport van winkelwaren zoekt hij naar een duurzame en efficiënte oplossing. Of een cargo-bike soelaas biedt en welk model hen het beste ligt, kunnen zijn medewerkers dankzij de Cargo Bike Challenge voordelig uittesten.

Ontdek onze cargomodellen

Cargo bike challenge
Laatst gewijzigd
wo 22 feb 2023