Huuraanbod voor bedrijven & organisaties

Verhuur op jaarbasis incl. onderhoud

Duurzame mobiliteitsopties voor je medewerkers? Check dan zeker deze formule:

  • Huur een stadsfiets (€ 280 / jaar, incl. btw* & onderhoud) of elektrische fiets (€ 1.110 / jaar, incl. btw* & onderhoud). Of ga voor een andere speciale fiets zoals een bakfiets of vouwfiets. Ontdek hier al onze modellen.
  • We komen twee keer per jaar langs voor onderhoud op locatie. Bij elektrische fietsen bieden we standaard ook pechbijstand aan. 
  • Onderhoud van een gehuurde fiets is inbegrepen in de prijs. Dit is een check-up & afstelling  van de 6 cruciale fietsonderdelen (versnellingssysteem, banden, moeren & bouten, kopserie, ketting, verlichting) en dit in het geval van normale slijtage of een normaal gebruik van de fiets.
    Herstel, indien het gevolg van schade of onjuist gebruik van de fiets, is niet inbegrepen in de huurprijs. Voor herstellingen rekenen wij de werkuren en de kost van de onderdelen aan. Bij een herstelling op locatie rekenen wij ook een transportkost aan.
  • De kost voor de levering van de fietsen bij je bedrijf is inbegrepen.

 

Huuraanbod voor bedrijven

Groepsverhuur

Geef je teamdag of bedrijfsuitstap een sportieve toets met een fietstocht.

  • Wie meer dan 10 fietsen huurt, geniet 10 % korting. Bij meer dan 100 fietsen maken we daar 20 % van.
  • Huur een stadsfiets voor € 12 / dag of een elektrische fiets voor € 26 / dag (kortingen nog niet inbegrepen). Of kies voor een andere speciale fiets zoals een bakfiets of vouwfiets. Ontdek hier al onze modellen.
  • Optioneel kunnen we de fietsen ook op locatie leveren (€ 3 / km, incl. btw* - minimum forfait €30 ).

Testkaravaan met speciale fietsen

Je medewerkers prikkelen met speciale fietsmodellen? Dat kan. Haal tijdelijk onze testvloot in huis: speed pedelecs, elektrische bakfietsen en vouwfietsen, we hebben alles in huis ? We zorgen ook voor advies, onderhoud en transport.

huuraanbod voor bedrijven

Fietsen met jouw logo

Op zoek naar dat beetje extra? Wij kunnen een aantal kwaliteitsfietsen personaliseren met jouw logo (mogelijk vanaf 10 fietsen).

 

Huuraanbod voor bedrijven

Fietsparcours en kinderfietspakket

Ontdek er hier alles over ons speciale fietsaanbod voor Gentse scholen en wijken.

Interesse of meer weten?

Extra informatie of specifieke vragen? Neem contact op via info.defietsambassade@stad.gent en we bespreken graag alle mogelijkheden met je.

* Prijzen aan 6 % btw.