3 speciale fietsen die je moet proberen

Heerlijk, een fietstochtje op je vertrouwde stadsfiets. Maar soms wil je gewoon eens iets anders. Probeer dan deze speciale fietsen.

 

Romantisch samen fietsen op een tandem

Niks gezelliger dan samen een fietstocht maken. Waarom wissel je je gewone fietsen niet eens in voor een tandem? Dan fiets je pas echt als een team. Samen op een tandem fietsen is niet alleen een leuke nieuwe ervaring, het is ook handig als er een tempoverschil is tussen de fietspartners. 

Tandem

 

Op pad met de bakfiets van de toekomst

Als je aan een bakfiets denkt, zie je waarschijnlijk niet meteen deze fiets voor je. Deze Chike is een nieuwe soort bakfiets: elektrisch, met drie wielen en oh zo mooi. Bijzonder aan deze fiets is de meedraaiende as die zorgt voor optimaal rijcomfort en stabiliteit. De regenhoes en het zitbankje voor kinderen mét gordels maken het af. 

Bakfiets 3 wielen

 

Een beetje extra met de longtail

Ga je graag op fietstocht met de kinderen? Of heb je stevige boodschappen of andere vracht te vervoeren? Dan moet je zeker eens een longtail proberen. Dit type fiets wordt steeds populairder en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Er is vlot plaats voor 3 kinderen, deze longtail heeft 24 versnellingen en het stalen frame zorgt voor extra stevigheid. Achteraan kunnen er indien nodig eenvouding 2 kinderzitjes geplaatst worden. 

Longtail

 

Overtuigd om eens een speciale fiets te proberen? Huur er eentje bij De Fietsambassade en fiets gent Binnenstebuiten met onze nieuwe fietsroute!

 

Laatst gewijzigd
di 3 aug 2021