Fiets Gent Binnenstebuiten

Gent en fietsen, dat is als kaas op je pasta. Het maakt het allemaal net iets beter. Ontdek daarom Gent vanbinnen en vanbuiten in 53 km fietsplezier.

 

De route

Deze route keert Gent binnenstebuiten, met de mooiste fietspaden langs Gentse waterkes en doorspekt met leuke weetjes. Geniet van het mooie uitzicht, en word wijzer op deze ontdekkingstocht doorheen de ruimere omgeving van Gent.

Uiteraard gaan we jullie niet in het wilde weg laten fietsen. We hebben voor enkele herkenningspunten of beter gezegd ‘herkennispunten’ gezorgd. Ontdek onderweg leuke weetjes en geniet van het mooie uitzicht! 

Klaar om op pad te gaan? 

Je fietst het vlotst met de digitale versie van de route.
Of klik hier voor navigatie bij de ingekorte versie van de route, zonder veerboten die maar een deel van het jaar open zijn (- 2 km).

 

Gentse fietsen te huur

Fietsen is wijs, zeker als je ons ruime assortiment aan huurfietsen ziet. Voor elk wat wils. Met of zonder kinderen, elektrisch, gezellig met zijn tweetjes op de tandem of bakfiets, noem maar op. Ontdek hier jouw ideale fiets.

Kom langs, kies je fiets en trappen maar. Zo simpel is het. Neem je vrienden, kinderen of picknickmand mee en geniet van Gent.

Uiteraard kan je de route ook met je eigen fiets rijden. Breng hem naar één van onze Fietspunten, en we zetten hem tiptop in orde. Zodra je fiets hersteld is, ontvang je een sms. Ondertussen kan je een vervangfiets huren voor maar 10 euro.

 

Nog meer fietsroutes

Smaakt deze route naar meer? Ontdek ook onze andere fietsroutes.

Laatst gewijzigd
di 14 mrt 2023