Vacatures

Schitter in een job bij De Fietsambassade

Wil jij je je inzetten voor fietsend Gent? Dan is een job bij De Fietsambassade iets voor jou.

Je komt terecht in een team met enthousiaste collega's en een warme werkomgeving. De Fietsambassade is een diverse groep van werknemers, vrijwilligers en stagairs. We zetten ook maximaal in op sociale tewerkstelling. Kortom: 't is hier plezant werken!

Projectmanager

Zit je brein boordevol innovatieve ideeën en heb je goesting om die ook van A tot Z uit te werken? Ben je een bruggenbouwer met een hart voor duurzame mobiliteit? Solliciteer dan nu voor een plekje in ons projectenteam.

Lees hier meer over deze vacature en hoe je kunt solliciteren

Fietsvrijwilliger bij TriVelo

Tijd en goesting om je in nieuw avontuur te gooien? Zit je graag op de fiets en voel je je sociaal geëngageerd? Word fietsvrijwilliger bij TriVelo!

Lees hier meer over deze vacature en hoe je kunt solliciteren

Fietsherstellers voor tijdelijke opdrachten

De Fietsambassade is op zoek naar fietsherstellers voor de uitbereiding van de 'mobiele ploeg’. Zowel technici met ervaring als newbies met een opleiding en véél goesting zijn welkom. We zoeken momenteel collega’s die zich af en toe kunnen vrijmaken om De Fietsambassade te ondersteunen tijdens projecten, acties en drukke momenten.

Lees hier meer over deze vacature en hoe je kunt solliciteren

Spontane sollicitatie

Wil je spontaan solliciteren bij De Fietsambassade voor een job of stage? Contacteer ons gerust op sollicitatie.defietsambassade@stad.gent

Om op de hoogte te blijven van onze vacatures kan je ook inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief.