Hoera, De Fietsambassade bestaat 5 jaar!

beeldmerkDe Fietsambassade blaast dit jaar 5 kaarsjes uit, amai! Dat vieren we met een terugblik op de voorbije jaren, een vooruitblik op de toekomst, feestelijke acties, een heuse prijsuitreiking en nog veel meer. Lees verder en ontdek er alles over!

 

Een jaar lang feest

Een verjaardag moet gevierd worden, toch? Natuurlijk! Bij De Fietsambassade pakken we dat goed aan want wij vieren niet een dag maar het hele jaar.

 

De Gouden Spaak

De Gouden Spaak

5 jaar boordevol Gentse fietscultuur en liefde voor de 'velo' hebben we niet alleen verwezenlijkt. Gent bulkt van de fietsenthousiastelingen die elk op hun eigen manier inspireren. Daarom delen we de spotlight van onze vijfde verjaardag graag met andere Gentse fietsliefhebbers.

Hoe? We bekronen er 5 met de uitreiking van De Gouden Spaak. En daar heb jij ook wat in te zeggen! 

Ontdek hier alles over De Gouden Spaak

 

Cadeaus voor onze klanten

cadeaus

Een verjaardag is niet compleet zonder cadeaus. Alleen draaien wij de rollen om: voor onze vijfde verjaardag zetten we onze klanten in de bloemetjes. Daarom organiseren we van mei tot en met augustus een wedstrijd waarbij iedereen die lanskomt in een van onze Fietspunten kans zal maken op een leuke prijs. 

We houden de spanning er nog even in en vertellen later meer over deze wedstrijd!

 

Een verjaardagseditie van Lucht & Vet

Lucht & Vet

Begin mei gaan we weer op pad om gratis banden op te pompen en kettingen te smeren. Traditioneel leggen we de Gentse fietsers zo elk jaar in de watten. Maar dit jaar zullen voorbijgangers op nog een extra (zoete) traktatie kunnen rekenen.

Check waar en wanneer je ons kunt vinden

 

Studiedag en feest op 2 juni

Feest

Als klap op de vuurpijl volgt op 2 juni een feest met fietsprofessionals en -enthousiastelingen. Er zal een fietstocht, studienamiddag, receptie zijn en natuurlijk ook de prijsuitreiking van De Gouden Spaak.

Meer info over de studiedag en het feest

 

Last modified
Mon 2 May 2022