Huur je studentenfiets of verleng je contract

Hey Gentse student, ge gaat er wel geraken!

Afgesproken aan de andere kant van de stad? Te laat uit je nest en dus niet op tijd voor de les?

Huur je studentenfiets bij De Fietsambassade en wij zorgen ervoor dat je overal geraakt. Zonder stress, want wij doen het onderhoud en herstel.

Alleen het studeren. Dat ga je nog zelf moeten doen.

Huur nu je fiets voor het komende schooljaar, aan heel scherpe prijzen. Of verleng je bestaande contract door hier in te loggen en naar "mijn contracten" te gaan.

En veel succes!

 

Reserveer je fiets

 

 

Prijzen

Maanden 3 6 10 12
Fiets zonder versnellingen € 35 € 40 € 50 € 60
Fiets met versnellingen € 45 € 50 € 60 € 70

Waarborg: € 80
Extra maand: € 5

Dit aanbod geldt voor studenten aan Universiteit Gent, Hogeschool Gent, Arteveldehogeschool, Odisee, KU Leuven of Luca School of Arts. Daarom kan je enkel reserveren met je e-mailadres van de onderwijsinstelling.

 

Ge gaat er wel geraken

Samen naar de finish met Karen François

Karen Francois“De studententijd is de beste tijd van uw leven, maar ook wel stressy!
Op tijd in de les zitten, hopen op academische kwartiertjes, naar feestjes gaan, pizza steken, ... En dan nog eens met faalangst door al uw examens fietsen.
Daarom geven we alle studenten een duwtje in de rug en plakken we alles vol met “Ge gaat er wel geraken”. Subtiele mental support 2.0 en samen naar de finish!”

- Karen François

 

 

Hoe werkt het?

Hoe reserveren en betalen?

 • Bij De Fietsambassade huur je een fiets aan voordelige prijzen. Je kiest uit twee modellen: een fiets met versnellingen of een fiets zonder versnellingen.
   
 • Je reserveert en betaalt je fiets online
   
 • Haal je fiets af bij Fietspunt Kattenberg.

 

Waar laat je je fiets onderhouden of herstellen?

 

Wat bij diefstal?

 • Wordt je fiets gestolen? Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Tip: neem een diefstalverzekering en beperk je risico.

 

Waar vind je je reservatiebevestiging en contract?

 • Reserveerde je een fiets op 30/8/2019 of later? Deze reservatie is opgemaakt in de nieuwe reservatiemodule. Hiervan ontving je per mail een reservatiebevestiging. Heb je deze mail niet ontvangen? Contacteer info.defietsambassade@stad.gent.
   
 • Is jouw huurcontract gestart vóór 30/8/2019, dan staat dit contract in het vorig reservatiesysteem. Bekijk hier de status van jouw contract.


Meer informatie?

Neem een kijkje op de reservatiewebsite of contacteer info.defietsambassade@stad.gent.

 

Reserveer je fiets

 

Opmerking: Wij vernieuwen onze fietsvloot stapsgewijs. Daarom kan het zijn dat je een ander model of kleur fiets krijgt dan hierboven afgebeeld. Het is niet mogelijk om zelf voor een bepaald model of bepaalde kleur te kiezen.

Documenten