Huur je studentenfiets of verleng je contract

Hey Gentse student, ge gaat er wel geraken!

Afgesproken aan de andere kant van de stad? Te laat uit je nest en dus niet op tijd voor de les?

Huur je studentenfiets bij De Fietsambassade en wij zorgen ervoor dat je overal geraakt. Zonder stress, want wij doen het onderhoud en herstel.

Alleen het studeren. Dat ga je nog zelf moeten doen.

Huur nu je fiets voor het komende schooljaar, aan heel scherpe prijzen. Je kunt je fiets al afhalen in juli of augustus, de afhaalmomenten voor september openen binnenkort. Er zijn genoeg fietsen voor iedereen.

Of verleng je bestaande contract door hier in te loggen en naar "mijn contracten" te gaan.

En veel succes!

 

Reserveer je fiets

Prijzen

Maanden 3 6 10 12
Fiets zonder versnellingen € 40 € 45 € 55 € 65
Fiets met versnellingen € 50 € 55 € 65 € 75

Waarborg: € 80
Extra maand (eenmalig): € 5

Dit aanbod geldt voor studenten aan Universiteit Gent, Hogeschool Gent, Arteveldehogeschool, Odisee, KU Leuven of Luca School of Arts. Daarom kan je enkel reserveren met je e-mailadres van de onderwijsinstelling.

 

Hoe werkt het?

Hoe reserveren en betalen?

  • Bij De Fietsambassade huur je een fiets aan voordelige prijzen. Je kiest uit twee modellen: een fiets met versnellingen of een fiets zonder versnellingen.
     
  • Je reserveert en betaalt je fiets online. 
     
  • Haal je fiets af op je gekozen afhaallocatie tijdens het tijdsblok dat je heb aangeduid. Dit is gewoonlijk in Fietspunt Kattenberg maar in september zijn er ook afhaalmomenten in Campus Schoonmeersen van HoGent (op het tennisveld). Check de exacte locatie hier.

Waar laat je je fiets onderhouden of herstellen?

Wat bij diefstal?

Wordt je fiets gestolen? Doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie. Tip: neem een diefstalverzekering en beperk je risico.

 

Waar vind je je reservatiebevestiging en contract?

Nadat je je fiets reserveerde, heb je een reservatiebevestiging gekregen via mail. Heb je deze mail niet ontvangen? Contacteer info.defietsambassade@stad.gent.


Meer informatie?

Neem een kijkje op de reservatiewebsite of contacteer info.defietsambassade@stad.gent.

 

Reserveer je fiets

 

Opmerking: Wij vernieuwen onze fietsvloot stapsgewijs. Daarom kan het zijn dat je een ander model of kleur fiets krijgt dan hierboven afgebeeld. Het is niet mogelijk om zelf voor een bepaald model of bepaalde kleur te kiezen.