Kinderfietsroute Gentbrugse Meersen

Een fietstocht op maat van gezinnen? Je hebt hem gevonden. Deze tocht brengt je langs maar liefst 8 parken en speeltuinen. Een fotozoektocht zorgt voor extra plezier.

 

Gentbrugse Meersen

 

De Route

Deze route staat voor bijna 15 km fietsplezier langs de Reep, het Keizerpark en via de Schelde naar de prachtige Gentbrugse Meersen.

Leuke opdracht voor de kindjes: ga in de parken en speeltuinen onderweg op zoek naar de plekjes van de fotozoektocht. Download deze hier of onderaan de pagina.

Volg de route digitaal via Route You. Je kunt daar de app downloaden en de code van de route die jij wilt volgen ingeven. Liever met de gps op pad? Download het gpx-bestand onderaan deze pagina.

 

Gentse Fietsen te huur

Geen kinderfiets? Geen nood, De Fietsambassade staat voor je klaar. Ontdek onze ouder-kindfiets om samen op tocht te gaan. We bieden ook kinderfietsen aan in verschillende maten.

Kleine kindjes? Bij veel van onze fietsen kun je een kinderzitje vragen zodat ook de kleinsten mee op fietstocht kunnen. Huur je fiets online en pik hem op in een van onze Fietspunten.

 

Coronamededeling: momenteel kan een fiets huren enkel op afspraak. Dat kan door te mailen naar info.defietsambassade@stad.gent of telefonisch via +32 9 266 77 00.

 

Ontdek ook onze andere kinderfietstocht langs de Blaarmeersen.

 

Fotozoektocht (3.05 MB)
Last modified
Wed 12 May 2021