Fiets ontruimd

De Fietsambassade ontruimt fietsenstallingen in opdracht van de Stad Gent of bij evenementen. De fietsen die in de fietsenstalling achterblijven, brengen we naar het Fietsendepot.
 

Hoe weet je wanneer wij een fietsenstalling ontruimen?

We kondigen dit minstens 1 week vooraf aan met borden en een ontruimingslint. Enkel bij hoogdringendheid worden de stallingen en fietsen al na 48 uur weggenomen.

 

Tijdelijke fietsenstalling
 

Hoe krijg je je ontruimde fiets terug?

Studentenfietsen brengen we naar Fietspunt Kattenberg. Andere huurfietsen van De Fietsambassade brengen we naar Fietspunt Gent Sint-Pieters. Alle andere ontruimde fietsen brengen we naar het Fietsendepot. Je kan je fiets daar zelf gaan zoeken met de hulp van onze medewerkers. Neem zeker de sleutel van je fietsslot mee.

Is je fiets gemarkeerd? Dan is het nog makkelijker. Zodra hij opduikt, nodigt het Fietsendepot je automatisch uit om jouw fiets te komen ophalen.

Opgelet: Fietsen die ontruimd worden in de ondergrondse fietsenstalling van station Gent Sint-Pieters worden bewaard door de firma Apcoa het beheer in opdracht van de NMBS. Contacteer Apcoa via 0473 33 89 11.
 

Hoe lang wordt je fiets bewaard?

We bewaren jouw fiets 3 maanden. Dat is de wettelijke bewaartermijn.