Herstel op fietspunten

 

 

Fietsherstel nodig? Ga naar De Fietsambassade. Onze fietspunten liggen verspreid over de stad en hebben ruime openingsuren. Een herstelling gebeurt niet op afspraak. Ga naar een fietspunt tijdens de openingsuren en laat je fiets achter in de goede handen van één van onze fietsherstellers.

Zodra jouw fiets hersteld is, ontvang je een sms. Haal jouw fiets binnen de 3 dagen op en vermijd zo extra kosten.

Extraatje: tijdens het herstel van jouw fiets kan je een vervangfiets huren voor 5 euro. 

Je eigen fiets laten herstellen?

Opgelet! In Fietspunt Kattenberg kan je enkel terecht met een huurfiets van De Fietsambassade. Heb je een privé-fiets, ga naar één van de andere drie fietspunten. Bekijk de locaties van Fietspunt Dampoort, Fietspunt Gent Sint-Pieters, Fietspunt Onder De Krook en fietspunt Centrum (voorlopig gesloten wegens coronamaatregelen).
 

Heb je een huurfiets van De Fietsambassade?

Als je een huurfiets hebt van De Fietsambassade doen we gratis onderhoud (normale slijtage). Ander herstel is betalend. Meer info over huurfietsen voor studenten.

Heb je een huurfiets en wil je jouw fiets laten ophalen voor herstel? Dit kan tegen betaling van 15 euro. De herstelkost is hierbij niet inbegrepen. Vul dit formulier in en wij contacteren jou om verder af te spreken.
 


De Fietsambassade is een sociale economieorganisatie. In elk fietspunt leiden we een aantal mensen op richting de reguliere arbeidsmarkt.