Herstel op Fietspunten

Heeft je fiets een defect of is het tijd voor een onderhoud? Je kunt terecht in een van de vier Fietspunten van De Fietsambassade tijdens de ruime openingsuren.

 

Je fiets laten herstellen?

Je hoeft geen afspraak te maken voor een herstelling. Ga gewoon langs bij een Fietspunt in jouw buurt tijdens de openingsuren en laat je fiets achter in de goede handen van een van onze fietsherstellers. Van zodra jouw fiets hersteld is, ontvang je een sms. Haal je fiets dan binnen de drie dagen op.

Handig: tijdens het herstel van je fiets, kun je een vervangfiets huren voor € 5 (zolang de voorraad strekt).

Ben je student in Gent? Dan krijg je korting op vertoon van je studentenkaart.

 

Herstel voor je eigen fiets

Opgelet! In Fietspunt Kattenberg kun je enkel terecht met een huurfiets van De Fietsambassade. Heb je een eigen fiets, ga dan naar één van de andere Fietspunten: Fietspunt Onder De Krook, Fietspunt Gent Sint-Pieters en Fietspunt Dampoort

Ben je student in Gent? Dan krijg je korting op vertoon van je studentenkaart.

 

Herstel voor je huurfiets van De Fietsambassade

Als je een huurfiets hebt van De Fietsambassade doen we gratis onderhoud (normale slijtage). Ander herstel is betalend. Ontdek hier meer info over huurfietsen voor studenten.
 


De Fietsambassade is een sociale economieorganisatie. In elk fietspunt leiden we een aantal mensen op richting de reguliere arbeidsmarkt.